Svenska Arrow

Stuga nr 6 Vikingaborgen (6 bäddar, 60 m², torrtoalett, ej dusch)

Område: Ryd

5 bäddar

Stuga | Jakt- och fiskestuga direkt vid sjökanten. Rustikal timmerstuga med storstuga och loft, ca 65 m², 6 bäddar. Stugan ligger i västerläge ca 10m från sjökanten med egen bad- och båtbrygga. Otroligt vacker sjöutsikt med solnedgång! Favoritstugan för sportfiskaren.

Vikingaborgen är en enkel jakt- och fiskestuga som ligger 10 meter från sjökanten. Stugan ligger enskilt och har en fantastisk sjöutsikt med underbara solnedgångar. Avståndet till gården och receptionen är ca 1,5 km. Detta är favoritstugan för sportfiskaren. (Stugan är ej avsedd för familjer med småbarn).

Vikingaborgen är en rustikal timmerstuga och har en yta på 60 m². En storstuga med köksdel, stor öppen spis och ett loft med 6 bäddar. Uteterass med tak på 20 m² samt en utegrill och lägereldplats. Det finns bädd- och köksutrustning för 6 personer.

Stugan har gasolinstallation; kylskåp, spis, lampor och värme. Torrtoalett, vedbod och egen bad- och båtbrygga. Tillgång till frysbox vid gårdsbutiken. Dricksvatten hämtas på gård...

Visa mer

Dölj

Datum & resesällskap

Ange resesällskap:

Din valda reseperiod


Välj ankomstdatum & längd på vistelse i kalendern för att fortsätta.

Ange datum & resesällskap och klicka "Sök". Välj sedan din reseperiod för att fortsätta.

Om detta boende

 • Kapacitet
  Antal bäddar: 5
 • Bra att veta
  Husdjur tillåtna
 • Faciliteter
  Rökfritt Gemensam WC Kylskåp Pentry/Kokvrå
 • Husdjur
  Husdjur tillåtna
Annonser