Svenska Arrow

Vita Sandars Camping / Stugor

Område: Mellerud

Stugbyar | Vita Sandars fyrstjärniga camping, av många ansedd som en av Sveriges bästa. Vi ligger vackert belägen intill sjön Vänern och är öppen hela året. Här finns 26 vinterbonade fyrbädds och 4 tvåbäddsstugor vilka är komplett utrustade med minikök och alla faciliteter utom sänglinne och handdukar.

Vita Sandars fyrstjärniga camping, av många ansedd som en av Sveriges bästa. Vi ligger vackert belägen intill sjön Vänern och är öppen hela året. Här finns 26 vinterbonade fyrbädds och 4 tvåbäddsstugor vilka är komplett utrustade med minikök och alla faciliteter utom sänglinne och handdukar.

Campingen är mycket barnvänlig med mängder av aktiviteter, som t.ex. tempererat bad, tennis, fiske, minigolf, vandringsled, bad, bastu, konferensservice, träningsläger med tillgång till fullstor gräsplan, restaurang och livsmedel.

Vid vårt poolområde kan du njuta av det tempererade vattnet i alla väder, ligga i en solstol och njuta eler ta en tur i vattenrutchbanan. Du kan även köpa en glass eller öl i baren som ligger i anslutning till p...

Visa mer

Dölj

Tvättmaskin

Annonser