Lagunen Camping & Stugor / Stugor

Adress: Skärsbygdsvägen 40, Strömstad

Område: Strömstad

Stugbyar | Välkommen till oss på Lagunen Camping & Stugor i Bohuslän! Som gäst på Lagunen har du nära till allt. Det är promenadavstånd till restaurang, affär och bad. Avståndet till Strömstad centrum är 3 km och det är cykelbana hela vägen. Lagunen har öppet året runt. Under våren, hösten och vintern har Strömstad och Koster fortfarande mycket att erbjuda. Under sommarperioden rekommenderar vi att du bokar i förväg för att vara säker på att få plats. Vi har rekommenderad 25 års gräns (untantaget barnfamiljer).

Våra stugboenden varierar från små, enkla övernattningsstugor för två personer till rymliga, välutrustade stugor för hela familjen. Lagunen erbjuder olika stugtyper beroende på gästens behov. Vi har små, enkla övernattningsstugor för två personer som passar perfekt för de som bara vill ha en sovplats över natten.
Våra Bergsbyn-stugor är vårt nyaste område. Tio rikligt utrustade och lyxigt inredda stugor som klättrar vackert upp i berget bredvid stranden.
Husdjur är välkomna i vissa av stugorna men måste efterfrågas vid bokningstillfället.
Till alla våra boenden ingår fritt internet.
Stugan disponeras från 15.00 på ankomstdagen och ska lämnas senast 12.00 på avresedagen. Under vissa perioder bokas vissa stugor endast per vecka...

Visa mer

Dölj

Reception

Annonser