Svenska Arrow

Sikfors Konferens och Fritidsby / Stugor

Adress: Kockvägen 9, Sikfors

Område: Sikfors

Stugbyar | Välkommen till Sikfors! Här ligger en av Sveriges vackraste campingplatser, belägen vid Piteälven. Ett utmärkt alternativ för den som vill se sig om i 4-kanten området. I en radie av 5 mil ligger Luleå, Piteå, Älvsbyn och Boden.

Just nu får du var tredje natt gratis när du bor i stuga hos oss! Erbjudandet gäller 2014Campingen är känd för att vara välstädad och hålla en bra service. Vi har 10 stugor som står vackert placerade på en liten förhöjning ovanför husvagnscampingen, med utsikt mot Piteälven. Stugorna är utrustade med WC, dusch, TV och ett fullutrustat pentry. Tre av dessa är nyrenoverade 2013. Bastu finns i källaren på servicehuset. I skuggan av björkar kan du njuta av den friska luften som kommer från Piteälven.

Det finns kök och tvätt för självhushåll samt restaurang med fullständiga rättigheter.

Varje dag erbjuds nybakat bröd från egen ugn. Kiosk med mindre mängd toalettart. För fiskeintresserade finns fina fiskesjöar med inp...Campingen är känd för att vara välstädad och hålla en bra service. Vi har 10 stugor som står vackert placerade på en liten förhöjning ovanför husvagnscampingen, med utsikt mot Piteälven. Stugorna är utrustade med WC, dusch, TV och ett fullutrustat pentry. Tre av dessa är nyrenoverade 2013. Bastu finns i källaren på servicehuset. I skuggan av björkar kan du njuta av den friska luften som kommer från Piteälven.

Det finns kök och tvätt för självhushåll samt restaurang med fullständiga rättigheter.

Varje dag erbjuds nybakat bröd från egen ugn. Kiosk med mindre mängd toalettart. För fiskeintresserade finns fina fiskesjöar med inplanterad fisk inom gångavstånd. Piteälven som ligger runt campingen erbjuder fiske med öring, harr och gädda. Fiskekort säljs i receptionen och i livsmedels-affären. Vargens Livs 600 meter. Motionsslinga med el, 700 meter. Hängbro med utsikt över Piteälven

Visa mer

Dölj

Reception Utomhuspool

Annonser