Svenska Arrow

Borstahusens Camping / Stugor

Adress: Campingvägen, Landskrona

Område: Landskrona

Stugbyar | Borstahusens Camping ligger i Landskronas nordvästra delar med vacker utsikt över havet. Det mesta man behöver finns inom gångavstånd, allt från bad, shopping till sportaktiviteter. Campingen är belägen i ett naturskönt område nära till både skog, hav, kullar och den skånska myllan.

Det finns 7 stycken 4-manna övernattningsstugor att hyra på campingområdet. Stugorna ligger på själva området vilket innebär att det är nära till affär, restaurang och reception.

I stugorna finns två våningssängar, varmvatten, kastrull och stekjärn, kylskåp, kaffekokare och kokplatta samt porslin och bestick för fyra. Altan med utemöbler finns till varje stuga. Dusch och toalett finns i servicebyggnaderna.

På Borstahusen Camping bor hela familjen bekvämt. Vi erbjuder två servicebyggnader med gratis toalett, dusch och bastu. Vi bjuder på varmvattnet i handfat och duschar. I servicebyggnaderna finns även en tvättstuga, där har man tillgång till tvättmaskin, torktumlare och strykjärn. Vi erhåller också kök med spishällar och ugn...

Visa mer

Dölj

Annonser