Svenska Arrow

Åmåsängsgårdens Stugby, Mora/Stugor

Adress: Åmåsängsvägen 100, Mora

Område: Mora

Stugbyar | Prisvärt boende i stugor, vandrarhem och campingplats beläget i naturskön miljö med barnvänlig badstrand.Stugor, vandrarhem och camping vid Siljan. Här kan Ni koppla av och trivas i en avstressad miljö. Härliga strövområden och en barnvänlig badstrand i en frodig och frisk natur.

Vi erbjuder stugor, vandrarhem, rum och camping på en av Dalarnas vackraste platser vid Siljan. Vår ambition är att våra gäster ska trivas och koppla av i en avstressande miljö.

Unika timmerstugor där varje stuga har sin egen historia. Den äldsta stugan har anor från Gustav Vasas tid. Stugorna har mellan 4-14 bäddar. De är alla inredda i genuin Dalastil.

Vandrarhemmet har delat boende med möjlighet till egna rum. Självhushåll med dusch och toalett i servicehuset intill. Möjlighet att hyra sänglinne och handdukar.

För oss är det viktigt att bevara det gamla och genuina. En gammal tradition av midsommarfirande är något som ÅmåsängsGården har varit känt för i över 30 år med dans kring midsommarstången och en fantastisk utsi...

Visa mer

Dölj

Annonser