Svenska Arrow

Nickstabadet SweCamp / Stugor

Adress: Nickstabadsv.17, Nynäshamn

Område: Nynäshamn

Stugbyar | Vår campingplats ligger vid Nickstabadet, Nynäshamns populära havsbadplats. Med stora sand- och gräsytor, hopptorn, lång vattenrutschbana, minigolf, elbilar, ny glassbar, kiosk och grill, solarium, bastu och gym gör Nickstabadet perfekt för en härlig semester.

Vi ligger vid Nickstabadet, Nynäshamns stora havsbadplats med sandstränder och stora gräsytor. Bo i våra mysiga stugor året runt. Vi har utökat med nya fräscha stugor som ligger i anslutning till bad & vattenrutschbana, nära natur, vandring och cykelleder.

Du kan hyra för en natt eller varför inte en weekend. Välj en stuga som är modernt utrustad med dusch, wc och pentrykök och TV eller en enklare variant.

Under sommartid finns gott om intressanta utflyktsmöjligheter i omgivningarna. På Campingen erbjuder vi motionsgym, bastu och solarium. På området finns även minigolf, volleyboll, kiosk och grill.

Vandrarhemsbyggnaden har ett aktivitetsrum med pingis, TV och en lekhörna för barn. Liten butik i receptionen med bl a livsm...

Visa mer

Dölj

Annonser