Svenska Arrow

Hafsten Resort / Stugor

Adress: Hafsten 120, Uddevalla

Område: Uddevalla

Stugbyar | Hafsten Resort är en av västkustens mest spännande fritidsanläggning, belägen på en halvö med underbar utsikt över havet och skärgården. Hafsten ligger mitt i Bohuslän mitt emellan Göteborg och Strömstad, strax väster om Uddevalla. Anläggningen har 330 campingtomter, 63 stugor, välsorterad butik, pub & restaurang och stort utbud av aktiviteter

Till Hafsten Resort är ni välkomna året runt. Hos oss kan ni även bo i mysiga stugor. Vi kan erbjuda stugor av olika typer och utrustning, från övernattningsstugor till vinterisolerade storstugor med tv, dusch och wc m.m. Här finns 63 fina stugor, allt från 6-bädds timrade storstugor med dusch och wc till enklare 3-4 bädds övernattningsstugor. För gäster som bor i stugor utan dusch och wc erbjuder vi fräscha servicebyggnader.

Massor av aktiviteter t.ex. ridning i skog och mark, Mini-Spa med bubbelpool, bastu och relax, vattenrutschbana, äventyrsgolf, tennis, trubadurkvällar, vandringsleder, motorbåt, trampbåt och kanotuthyrning. Pub, restaurang med fullständiga rättigheter och välsorterad butik inom området.

Vi erbjuder även ...

Visa mer

Dölj

Annonser