Svenska Arrow

Nickstabadets Camping / Stugor

Adress: Nickstabadsv.17, Nynäshamn

Område: Nynäshamn

Stugbyar | Vår campingplats ligger vid Nickstabadet, Nynäshamns populära havsbadplats. Med stora sand- och gräsytor, hopptorn, lång vattenrutschbana, minigolf, elbilar, ny glassbar, kiosk och grill, solarium, bastu och gym gör Nickstabadet perfekt för en härlig semester.

Våra fina stugor går att hyra hela året. Vi har 8 olika varianter av stugor och villavagnar, allt ifrån enklare campingstugor utan dusch och toalett till självhushållstugor som är fullt utrustade. Alla våra villavagnar samt de flesta av våra stugor har två sovrum varav dubbelsäng i det ena.

Vid stranden finns brygga med hopptorn och lång vattenrutschbana där man kan hyra kanot, kajak och trampbåt. Minigolf, elbilar, kiosk, grill och glassbar. Restaurangbod med rättigheter. Trubadur- och dartkvällar.

600 meter till pendeltågstation (hpl Nynäsgård) med 55 minuters restid till Stockholm Central. Ca 10 min promenad till Nynäshamns centrum för shopping och många restauranger och för båtar till Gotland, Lettland, Polen och omkringli...

Visa mer

Dölj

Annonser